its the end

Åhh, nu är min mobil helt paj! Har gått hela dagen och varit frustrerad över att inte kunna se smsen jag fått. Har i alla fall tagit min systers gamla mobil (tegelsten) nu så att jag inte ska vara helt isolerad framöver.
Var nere och skulle dansa för ett tag sen, såklart var det ingen där när jag kom till studion så jag fick gå hem igen. Tog ett stopp på Sofiagården för att göra lite ärenden. Nu ikväll är det långövning pga konserten på söndag. Imorgon ska jag spela konsert uppe i Järstorp och helgen är fullproppad med musik - får se om jag tar del av allt det goda.
Nu ska jag äta och drömma om bättre dagar. cya

panda da panda

Sov knappt något inatt pga att jag & Isak kollade på luftslottet som sprängdes igårkväll. Vaknade upp lite innan sju och hade halsont - så idag kurerar jag med jordgubb&vanilj-te och plugg. Min mobil har gått sönder, nästan. Vissa knappar fungerar inte och olyckligtvis är det de mest nödvändiga som är ur funktion, bland annat ringknappen, knapp 8 och mellanslag. Annars leker livet, solen har börjat titta fram och hela världen ser ljusare ut. Helgen var fin! I fredags var jag på Håkan med fina vänner, i lördags stod jag & sålde bullfika på morgonen, firade en vän vid namn Fanny på dagen, på kvällen vankades det animerad film och kvällen avslutades med bullfika med finaste pojkvännen. 
Nu är det vecka tretton, har det redan gått tolv veckor på detta året? Skrämmande.

25 mars

vi låter bilden tala för sig själv

bullmamma

Idag har jag & Karin bakat bullar. Mm, vad gott!
Idag kunde jag gå utan jacka med hunden - utan att frysa!!!
Imorgon ska jag på Håkan, wiiha. Längre fram i almanackan tänker jag inte tänka.


BORTA I TANKEN

It feels like my blog and I don't connect to each other the way most people would want us to do.
It feels like I'm lost in the clouds of physics, Karin Jönsson and Ebba Lind - you know what I'm talking about.
Now I've got to sleep, because tomorrow a hard test is waiting for me.
Today is today, but there's many tomorrows.

friskt

Har vart ute och sprungit min första runda på länge, inte alltför lång - men känns himla fint att vara igång igen. Hade nästan glömt hur bra det känns att träna. Nu ska det bli ändring på min lathet.
Snart kommer Karin hit, sen ikväll blir det solsidan för hela slanten. Just nu - skidor. Heja Sverarike!

4 mars

Datumet. Det får mig att tänka på jobbiga saker. Saker som har hänt de senaste 30 åren. Men allra mest påminner det om den dagen min älskade mamma föddes. För ett år sen hade mamma bjudit släkten på kalas, men det slutade med att vi samlades i ett annat syfte. Nu idag kommer släkten hit och idag ska vi fira mamma! GRATTIS PÅ 49ÅRSDAGEN MAMI.

(ni finns i mina tankar idag också.)
Annars har dagen varit bra. Kemiprov som jag verkligen hoppas gick fint. Ska tillbringa kvällen hemma med släkt och pojkvännen. Nu är det hög tid för mig att sätta på mig något lite mer anständigt. Pussel

RSS 2.0