red hot chili pipers

Säckpipor är livet. Skulle köpt med mig en hem och lärt mig...

Under de senaste dagarna har jag hunnit med att jobba, gå promenad med einar, äta glass, pizzakväll med vänner och klippa mig (!!!) Sönderkörd efter en heldag på stranden med ett gäng tjejer. Har även lyckats bränna mig lite, helt sjukt vad min bodylotion absorberas upp fort av min hud. Har ju tatt slut på hela flaskan! Nu sitter jag och kör vattenfallet med en ny flaska istället,. Imorgon kommer två av de jag tycker bäst om på hela jorden hem. So excited!

Nu ska jag äta med min fina familj och sen sova, för plikten kallar även imorgon så att säga (jobbet är supergott) pusshej


back in town

Livet är rätt fint just nu! Helgen och midsommar var fint, Skottland var riktigt fint och imorgon börjar jag jobba. Känns väldigt bra med tanke på att jag bara kommer jobba fyra timmar per dag de första två veckorna. Nu ska jag ta en löprunda och ett dopp i axamo-sjön!
Ha det!

:)

och alltså... familjen Bergengren får inte äga både Hjularöd slott och Ekenäs slott :( way too much. Ge mig ekenäs.

bara massa glada nyheter idag

Mysteriet på greveholm:

"Uppföljare [redigera]

Sydsvenskan rapporterade den 8 mars 2011 att SVT Malmö hade fått i uppdrag att göra 2012 års julkalender. Dem beslutade därför att göra en uppföljare av den älskade julkalendern."

 

Är det någon som vill göra mig till åtlöje eller är det här verkligen sant??


visst känns det fint att va' vid liv en dag till?


vi kan ta ett paus i breaket

Min syster Karin har kommit hem och det är jag så glad för (trots att hon åkte iväg idag igen.) Igår var en bra dag (riktigt bra faktiskt.) Efter skolan åkte jag hem och fikade (bullar) med nyhemkomna Karin, åkte ner och kollade på mina kompisar som gick balen (så himla fina), sen till Vätterns kanske finaste strand (not) nee men till kanotklubben och hade klassfest en stund, hem och åt middag med farmor och farfar (och familjen) Sen kom Isak och vi kollade på Moulin Rouge (som är en av dom finaste filmerna jag vet.) (Mina små parenteser är överflödiga)

Idag ska jag träffa Becss och vi ska springa och bada i axamo, fint det. Ciaopp


RSS 2.0