värt mer än guld

Hur bra är inte livet just nu? Vädret, att skolan snart är slut, körkort, sol&bad och alla kaffestunder hehe. Får man ens ha det såhär bra! Igår var jag på en himla fin födelsedagsfest för Vendela. Vilken mysig kväll vi hade! Jag och Vicka avslutade den med en promenad hem i sommarnatten. Åh!
Idag ska jag ner och se vad Jönköpings marknad har att erbjuda, måste hitta kläder till nästa helg då det vankas fest för mamma och pappa på Stora Hotellet! Så håller vi tummarna för Loreen ikväll!! Wiihoo!!!!

7:e maj

Har haft en himla fin vecka med ett gäng spanjorer och svenskar. Den har bland annat innehållt fest, paddling, häng på vätterstranden, olearys och liseberg! Det blev ett sorgligt avsked i lördagsnatt, men jag har lovat mig själv att komma tillbaka till Teneriffa och de fina där.
Veckan har dock gett mig en riktigt jobbig förkylning, så dagen började med sprängande huvudvärk! Sov vidare och mådde på eftermiddagen mycket bättre, så jag klarade av en körlektion och en flöjtlektion ändå. Fint det! Idag KAN jag inget annat än att längta sönder till sommaren.

RSS 2.0