första dagen på veckan

Vilken hemsk dag, rent utsagt. Ber om ursäkt till alla som varit inom ett avstånd av 20 meter ifrån mig idag. Har haft konstant huvudvärk hela dagen, varit otrevlig och inget har gått min väg.  Min körskollärare sa att jag hade "soppatorsk i hjärnan," vilket jag tillät honom säga en dag som denna...
När jag kom hem ikväll försökte jag vända denna hemska dag till en bra kväll genom att duscha, ta på de skönaste kläderna, koka en stor kopp te som Ingrid gett mig, (supergott, tack!) + ett wienerbröd, sätta mig i massagestolen och lyssna på Håkan. Nu kan jag somna gatt!

åh vad jag saknar att gå hem sena sommarkvällar. snartsnartsnart


Papi

Lämnade av min papi idag på flygplatsen i Göteborg. Nu ska han gå i Spanien i tre veckor. Saknar honom lite redan. Efter det hälsade vi på morbror och kusinerna och åt lunch mmm... Imorgon är det skola. Jag sover i pappas säng inatt. Ciao!

påskdagen


påskdagen och lillasyster har gjort en fin fläta på mig! Efter jag tagit mitt körkort är den det nästa jag ska lära mig.

nu ska vi ha kul

Har ju glömt att jag har kamera på mobilen (=inte lagt in bilderna på datorn) men nuså! Lite bilder från de senaste två veckorna:
Fina kusiner på spira
Earth hour och bästa tjejerna kom hem till mig och åt middag
De sov här och vi gjorde god frukost mmm
Imorse var jag hos Wendela med henne, Becca och Ebba och åt brakfrukost mm! Spinnade sedan med Lind och har efter det endast pluggat och övningskört. Blev överlycklig när pappa kom hem med pizza, så hungrig var jag innan. Imorgon ska jag ut och köra bil med Berny - min härliga körskollärare - igen! Så himla kul! :) Godnatt!

bra dag

mmm ska göra mig en avocadosallad och dricka champis! Det är för himla kul att köra bil och himla gatt med looov!

påsklov

Äntligen påsklov! Så välbehövt. Började det dock med att skriva prov igår! Igårkväll lagade jag, Karin och Ebba middag; fläskfile med potatisgrejer, rödvinssås och bearnaisesås! Till efterrätt; chokladfondue, mm! De sov här och imorse när vi vaknade gjorde vi amerikanska pannkakor, scrambled eggs och smoothies! HÄRLIGT! Idag ska jag rensa min garderob så att den kan fyllas på med vårkläder och ikväll ska jag träna. SPINNING!


RSS 2.0