dame lo dame lo dame lo que quiero

Lyssnar på skivan jag fick av Maria på Teneriffa och väntar på mina kompisar som snart kommer hit för att agera sushikockar. Glädjer mig åt att våren knackar på dörren och att vintern lämnat våra gator. Igår skrev jag ett fysik b-prov och idag pluggade jag inför ett biologi b-prov. Det är typ mitt liv just nu! Hej så länge!

yoga

Imorgon ska jag och Ebba hålla en idrottslektion i yoga. Skrattar lite... jag kan ju knappt yoga, vilken tur att jag har ett sådant bra pokerface då! Önska mig lycka till


en vacker dag kan jag det där

are you running from something or did you come from nothing?

Hemma från Teneriffa aka paradiset. Vi hade det väldigt fint, förutom att över hälften av spanskagruppen dragit på sig influensan eller liknande såhär nu efteråt. Karre och jag spekulerade kring spanska sjukan men övervägde sedan att vi inte var på spanska fastlandet - juu. I ALLA FALL så har det resulterat i att jag suttit/legat/hostat/kollatfilm/ätit/sovit hemma båda mina studiedagar denna vecka. INTE KUL! Väntar på min Isak som nattar mig ikväll. Ifall jag är frisk imorgon (vilket jag är) så ska jag äta frukost med finaste Wendela.

Godnatt fellows!


mina härliga classmates

RSS 2.0