det finns alltid någon som har det värre

Blandade känslor idag. Mest trött. Mycket spring till kulturskolan idag. Åker snart ner dit igen och sen ska jag ut med mina bästa vänner och äta, känns bra!
säh

DEN 25E SMÄLLER DET

Ätit god, god middag med familjen ikväll. Bland annat jordärtskockasoppa med vin toppat med hemmagjorda baconchips. Vill du smaka? Blev lite över.
Jätteskönt att vara hemma ikväll med tanke på att jag fortfarande är sjuk. Annars är min helg ganska välplanerad. Mer om det senare för nu väntar sängen.

sånt som kan vara kul att titta på

lunch på chili thai igår med mina fina blondies

into the stream

Läskigt. Vaknade med världens värk i mina ben. Mamma sa åt mig att stanna hemma. Jag lydde. Det är jättejobbigt, för jag vill verkligen till skolan nu. Min rastlöshet tar livet av mig. Ska i alla fall försöka ta tillfället i akt och plugga. Det behöver jag. Finns inget jag behöver så mycket just nu.
Idag rullar dessa i mina små sketna datorhögtalare:
The Tallest Man On Earth – Into the Stream
John ME – Love Is My Drug - The Salazar Brothers Remix

Roscoe

Snart blir det att umgås lite med min mattebok, så jag slipper den dom kommande dagarna. Sen ska jag kolla på solsidan, och välkomna min syster hem - som snart kommer hem efter sitt första läger på Åh. Kommer så väl ihåg hur jag kände efter första lägret, jag hade fått uppleva så mycket. När jag kom hem var allting mycket vackrare, jag hade träffat så fina människor och hade sett världen från ett helt annat perspektiv. Är helt säker på att min lillasyster kommer få uppleva samma sak som jag (även om våra musiker kanske var strået vassare.)

Kan ju även passa på att länka till några av mina kära konfaledare, Terese Fredenwall - otroligt duktig tjej, lyssna på hennes röst. Alla hennes låtar har hon gjort själv :)


Och även till Sthlm Sound Facility, checka in Simon Petrén - grym musikproducent som för tillfället jobbar mycket med Jenny Berggren som tidigare var med i Ace of Base, har även jobbat med musiker såsom Danny, höhö :)

Ta er tid att njuta av era öron, värt.


hallå igen

... hur är stan en sån här kväll i augusti när sommarn regnat bort?

Är nästan frisk nu, ska pallra mig till skolan imorgon vare sig mamma vill eller inte. Längtar till varma sommarkvällar på vättern, uteserveringar, hamnkanalen med solbrillor, cykla till skolan, födelsedag, första glassen och att klaga på värmen.


sjuklingen herself

Så otroligt rastlös. Finns inte ord. Men orkar inte göra något heller. Skulle verkligen passa sig super med lite ork till plugg, men det kan jag glömma. Längtar efter riktig mat och ett stort glas med Loka päron.

tjäna

Hemkommen. Mycket dråpligt. Skulle ju egentligen kommit hem imorgon, men sjukdom hindrade mig från att stanna hos underbara Linnea. Vi skulle ha gått på modevisning i Göteborg imorgon, istället kommer jag sitta hemma och dricka blåbärssoppa :(
I Mora var det svinkallt. Verkligen HUR kallt som helst. Satt i värmestugan varje halvtimme och värmde upp mina stackars fötter. Umgicks med John och Olov på kvällarna. Vi pratade många minnen, ganska mycket politik och åt god mat. I tisdags var vi på restaurangen på skidområdet och åt tacobuffé, vi visste det inte när vi bokade bord - men det var sångtävling för barnen på restaurangen den kvällen. Hur många söta barn som helst. Dom två bröderna Baldur och Ari tog hem priset enligt mig.
Nu ska jag umgås lite med mina föräldrar, och försöka friskna till. Saknar min pojkvän och mina vänner.

Damn!

Känner mig inte musikalisk längre, har nog en liten svacka! Tycker det är liiite lustigt att min gitarrlärare inte skrattar åt mig, han är snäll. Smset från min klassföreståndare gjorde min dag - ingen kemilab imorgon = sovmorgon! 
Nu ska jag äta en god ceasarsallad, fixa en fysiklab-rapport med Karin genom skype och sedan ta fram matteboken. Någon som läst Da Vinci Koden? SÅ (!!!) otroligt bra. Pusshej

lycka

Om ni bara visste vilken känsla jag får när jag hör den här låten! Lyssnade på den hela förra våren. Man tänker liksom:
- Paris
- uteservering
- vårjacka
- första solbrillor-inköpet
- McFlurry
- hamnkanalen
När jag hör den här låten tänker jag:
- pripps blå
- västkusten
- Smögen
- sand mellan tårna
- Lejonet & Björnens "Rocky road"
Jag antar att jag kan skippa skriva ned vad jag får för känsla av den här och den här låten. (även om det är bra låtar)
Den här våren kommer jag lyssna sönder den här låten, och kanske den här (grym men kommer nog inte hålla i längden). Vad säger ni, länka min spotifylista istället kanske.
Sen att doa-sången i den här låten påminner för mycket om mellanstrofen i den här är faktiskt inte helt okej, The Ark.
Tack för mig!

16:16

Är väldigt glad idag. Har inte helt listat ut varför. Kanske för chickybitsen i skolan smakade gudomligt, för kaffet jag just druckit, kanske för att den här låten är super, för att helgen var fin, eller för att grannpojken lärt sig vissla och välkomnade mig så fint innan, eller helt enkelt för att livet i allmänhet ser bra ut. We'll never know.
Om jag dock skulle anstränga mig och nämna de dåliga ting så kan jag säga att min Naturkunskaps-bok väntar på mig, att kakaon till kladdkakan jag tänkte baka var slut och att jag är röd runt näsan för att jag är förkyld. Men för att inte deppa ner detta inlägg så nämner jag det inte.
När jag börjar använda min kamera lovar jag att förgylla min blogg med bilder.

notes about freedom

Dessa två ringar ser jag gärna hängandes på mitt smyckesskrin i vår, båda från topshop
Filip är en räddare, han har ägnat hela sin dag till att fixa vårat internet. Now we're talking. Pappa hade köpt semlor från Sandéns när jag kom hem, och nu när fredagsfikan lagt sig på sitt rätta ställe i magen så har jag en lång fredagskväll framför mig. Tänkte faktiskt vara väldigt tråkig, men duktig och plugga naturkunskap. Det gör faktiskt inte så mycket just ikväll, för jag känner mig inte helt kry. Imorgon ska jag i alla fall på inflyttningsfest hos en vän som skaffat ny lya. Ha en förträfflig kväll allesammans!

Verkar inte bättre

I skolan. Mitt internet verkar inte fungera där hemma. Sax 2 b me. Vår svenskalärare verkar vara sjuk, vilket betyder att vi ska stoppa mat i kistan - allt blev plötsligt så mycket bättre. Puss

lycklig, men ändå huvudvärk

borde kanske fixa lite på min blogg? ja. kanske borde ta lite bättre bilder än bara på mig själv? ja, om det vore så väl att jag hade en fungerade kamera. Min älskade kamera kraschade i marken under en vistelse i Falkenberg i somras. borde kanske plugga lite matte? ja.
goda relationer är något väldigt gott.

RSS 2.0