suddenly everything's right

Jag är sämst på att skriva här. Det kommer bli bättre, lovar. Livet är i alla fall heeelt underbart just nu. Jag är så himla lycklig. Budapest var väldigt fint och spännande, alla borde åka dit. Förra helgen var jag och Zäthaa och hälsade på Becca i Lund och det var bäst.
 
På grund av att jag inte haft alls mycket plugg den här veckan har jag hunnit med att göra allt jag annars längtar efter att göra. Igår var jag på bio med Vicka ("Call Girl", se den!) Idag hade jag och mamma en mysig eftermiddag på a6. Vi åt på SOYA och jag köpte nya skor. Efter det tog jag en fika med Petra, Ebba och Lovisa innan jag åkte hem. Nu sitter jag och äter popcorn med creme fraiche och bläddrar i min nya ELLE. Förutom att jag skriver den här texten på samma sätt som Anna i solsidan skriver sina statusuppdateringar på facebook så är allt toppen. Bäst. Och i helgen åker jag till Köpenhamn med bästa Linnea och Charlotta. 
 
Är även väldigt glad över att jag tagit tag i det här med träningen, har tränat på sportlife två dagar i rad nu och mer ska det bli - YES. Mitt hjärta lycklar även ihjäl sig för jag får träffa min pojkvän så ofta.

Här kommer några bilder från Budapest:

 
 
 
 
 

RSS 2.0