18/9

Idag har jag tillsammans med Louice lett världens sötaste flickkör! De hade så söta namn allihopa. Till exempel ett näpet tvillingpar, där den ena hette Kristin och den andra Gerd. Så fint.Iinspiration till det som så småningom komma skall.. (haha, vet att du vill slå mig nu Ebba.) Nu lyssnar jag på bästa Kanye, dricker te och äter chirre med dirre. NICE! Vi sess
 

äpple

Såhär kul hade jag på historialektionen idag. 

RISOTTO

I LOVE RISOTTO! Mamma lagar det just nu, så himla gott. Tycker mindre om Icas risifrutti och ris a la malta, men det är ju en annan historia. Godaste risotton i stan har (förutom mammas då):

AQUA PÅ PIREN! Tänk dig att sätta tänderna i en riktigt krämig smörja gjord av ris, grädde, parmesan, svamp och massa fräscha grönsaker. Den härliga känslan får du om du tar ett bett från denna tallrik, och smaken - nirvana.
 
VINOTEKET! Här får du en god - fast kanske lite väl salt - risotto som avnjuts tillsammans med ett glas sangria. Helst i sällskap med fina vänner med tanke på att de inte orkar lika mycket mat som du gör, så det blir restfest för dig och magen ler med dig resten av kvällen.
 
Mmm, dags att låta mammas risotto smaka. Livet. 
 
 
 

benson hedges

 
 
 
 
 
 

uppsnärjd i det blå

Min helg har varit fantastisk. I fredagskväll hade jag kräftskiva med fina mamma och pappa, sedan tog jag bilen till Karin med Linden. Vi kollade på "taken", drack te och åt popcorn med creme fraiche (så gott!) I lördagskväll träffades vännerna hos Wendela för födelsedagsfirande+sista utgången för W (FÖR HON ÅKER TILL USA INATT :() Det blev en gogogo kväll. Igår var det födelsedagsfirande för Vicka. Kortfattar kvällen med deckarspelet, pasta romana och hemmaspa med rökelse (så hela mitt hus luktar rök idag. Börjar ni tröttna på mina parenteser förresten?) Tog farväl av Wendela nyss. Det var tungt. Förutom det faktum är livet väldigt bra just nu och på fredag kommer bästa Linnéa hit och då vankas det ytterligare en kräftskiva. Azum!
 
från i lördags

RSS 2.0