the day

idag har jag hunnit med att:
- stå på loppmarknad med Linden, high five
- äta lunch med papi
- spelat två konserter
- fikat med farmor och farfar på espresso house
- gått på min fina kusin Tobias vernissage
- sett en glaskonstutställning
idag har jag inte hunnit med att:
- plugga biologi, engelska, fysik
- övningsköra
- städa mitt rum
- köpa lördagsgodis
ikväll kommer jag hinna med att:
- roa mig med mina vänner hos Amanda
hoppas på att:
- somna bredvid min pojk
BESOS

Mmm.. Gott!

Vill inte någonsin igen cykla på min cykel, inte på någon annan cykel heller för den delen. Antingen har jag ett förbannat stort gap eller så har flugsvärmarna ökat kollosalt på senare tid. Var knappt hungrig när jag kom hem från Kulturskolan för alla flugor jag fått i mig på vägen.
(Kom o tänka på en låt nu när jag skrev det där, så nu sitter pappa och jag & diggar till denna låt: Zoppa)


Loka brunn

Har haft en otroligt fin helg i Loka. Över förväntan må jag säga. På fredagen när vi kom var det middag. Det var stor konferens på området så senare på kvällen så var det dans, både ett liveband och en dj stod för musiken. Så Anna, Sara, Emma och jag stannade kvar och dansade bland 150 journalister. Sjukt kul. På lördagen vaknade jag ganska sent (för att vara jag vill säga) så vid halv nio åt vi frukost. Jag, Anna, Sara och Magda tog en utflykt till ministaden Nora. Efter det lunch, vila i solstolen, eftermiddagsfika, bastubad, massage, middag och kvällen avrundades med chokladprovning. Imorse efter frukosten var det dags för hemfärd, men vi åkte förbi Örebro och hälsade på Karin, Gustav och Charlotta som har flyttat. Till en så hiiiiimla fin lägenhet. Ganska avundsjuk.
Nu är jag hemma och eftersom helgen inte varit alltför produktiv så har jag ikväll gjort lite läxor, varit ute och sprungit och skänkt en massa tankar till fina killen som fyller år idag. Saknar honom! Gud vad långt inlägg det här blev... My bad (eller Karres som bad om en uppsats) SÄH! Nu ska jag sova. Pusspuss

bildbomb från förr

Har kopierat alla bilder från gamla datorn. Det var väldigt kul. Här kommer några.

vi börjar med några från sjuan:
vidare till åttan:
bästbästbäst
orkar jag nian med? neee, en annan dag! har förövrigt haft en supermysig kväll med mina fina! pussss

RSS 2.0