13/2

Vaknade bredvid världens finaste varelse och åt sedan en stor, god frukost och njöt av det fina vädret som anlänt till vår stad. Efter det har jag bara suttit vid pianot hela dagen, nästan. Det har resulterat i en stel rygg och när jag sedan skulle ta på mig en tröja med väldigt litet hål för huvudet (alternativt att jag har alldeles för stort huvud för huvudhålet) drabbades även nacken. Nu känner jag mig som en åsna. En riktig packåsna kan vi väl säga, eftersom jag hunnit med att packa idag också! Lite i alla fall. Nu tackar packåsnan för sig och sticker till Wendela för att mysa med henne och Zätherrrr!

LML (lovemylife)

Så himla fint med lov va! Bara gottat mig hela helgen hehe! På onsdag åker jag till Norge och Sälen och åker skidor (läs (dock inte Isak): dricker varm choklad i värmestugan) Ikväll kommer mina dudes hit och bakar chokladkaka, mm gott. För er som undrar hur det gått med min, tjaa, vad ska man säga... diet? Nee, nyttighetstid så har jag inte hållit mitt löfte! Inte alls, men det är skitsamma hallååå, låt mig äta säger jag då.

haha.. kom på hur man gör för att göra bilderna större, blev lite väl kanske.. CYA!


graciöst



sommar kom


Klarar inte av den här kylan mer, ta mig till värmen och ljumma sommarkvällar! Ajuste, åker ju till teneriffa om lite mer än tre weeks! Men allvarligt talat är klimatet just nu aningen för kallt för mig, fryser fast jag är inomhus och tinar aldrig. Önskar jag var en billys pizza, ba släng in mig i mikron. Nej, nu ska jag baka kladdkaka med Emma lingonfrö, puss

RSS 2.0