take the heat

Idag var det superväder, 27 grader - inte att leka med. Supervarmt... Min Isak är väldigt fin i kostym med.
lite härliga bilder från vår kemibankett igår, snodda från Karin

must admit

Alltså.. ibland älskar jag verkligen mig själv och ibland tycker jag verkligen synd om andra (er)! Typ som nu när jag gjort världens godaste ingefärakyckling med sweetchili-stuke, toppad med basilika, och jag får äta den - men inte ni. Man kan väl säga som såhär: u 1ab me, sax 2 b u (youwannabeme,suckstobeyou)
Lyssna på "Ack värmeland du sköna" vackert.
kan knappt bärga mig...

jag är en indian

Powernapen blev till tvåtimmars sömn... Ajajaj, inte bra. Väntar på att min mami ska komma hem så vi kan fika! Får se var kvällen leder, min energistatus verkar inte vara alltför roingivande just nu. Men eftersom spåkulan på facebook sa "Sluta lägg pengar på lyxprylar, umgås med människor du tycker om istället!" och "Lär dig mer om honung, du kommer att älska det" så får jag väl lita på det och dricka te med någon ikväll. Frivillig? Äh, kaffe var det.

just a little bit more

Tror nästan min väg hem från skolan var värre än coopertestet jag sprang idag. FYYY vad det blåser, överdrivet mycket. Har varit nere på jobbmöte en timme nu, stannade på fika och pratade med Isel och Annica och har nu även fått ett musikjobb till nu på söndag. KUL! Snart ska jag blåsa iväg och träffa Mikael och gänget igen för vi ska äta på piren. Trevligt värre! Fast längtar redan till det nya gossipgirl-avsnittet som ligger och gnager på ch131, det ska jag titta på innan jag somnar. Ahora - voy a beber café! Ha en fin kväll :)

jewish

Precis hemkommen från en fin flickas födelsedagsmiddag. Vendela fyller idag 17 år så grattis så mycket till stortjejen. Hon och hennes familj hade fixat jättefint med grill och tårta! Spelade spel och Fannys "jewish" och Vendes Ullevi får mig att skratta fortfarande.

Idag skrev jag förövrigt mitt sista matteprov för terminen. Känns härligt... bara två prov kvar.. Nu måste jag verkligen sova så inte lille spanskeläraren får spader på mig imorgon.
Nu lilla humla nu ska du sova.

Alla små ungar i sina sängar
och deras mammor och deras pappor
alla ska sova för nu är det natt.
Sova ska också vareviga katt.

Kossor och kalvar i sina hagar
alla små föl och alla små grisar
alla kaniner och alla små lamm,
nu ska de sova för nu är det natt.
Sova ska också vareviga katt.

Skogar och hagar åkrar och ängar
blommor och fåglar och alla små kryp
allting som lever på hela jorden,
allting ska sova för nu är det natt.
Sova ska också vareviga katt



john blund är min bäste vän

Lite lagom trött idag. Vet inte vad det kan bero på... 
Just nu vill jag:
- veta hur mitt liv ser ut om 10 år
- köpa fina sommarklänningar
- spela schack
- övningsköra
- åka till Stockholm
- få sommarlov
- att mitt hår ska torka så jag kan gå & lägga mig

birds

Lyssnar på Serenades (tack Karin) och väntar på mat. Sen ska jag och pappa ut och övningsköra, wiiih! Innan idag var Karen här (som vanligt på torsdagar) och vi tog en fin promenad. Kunde vart ute på sjön med henne nu, men det får bli en annan gång. Den tjejen är så himla fin! Nu är det mat hör jag! cyahwouldntwannabeyah

edward cullen is not so sullen

http://www.youtube.com/watch?v=pp463Me1uHg&feature=related skippar det efter att ha sett den här...

fuck Edward Cullen here comes Jedward not so sullen

I'm going to listen to these guys five times on the not so free spotify! :)

mzabawa

Inga mer inlämningsuppgifter/prov i svenska, engelska och spanska på hela terminen. SÅ himla skönt. Nu taggar jag matte nationella nästa vecka istället, YES!
Så min helg består av plugg ändå, sen ska jag träffa en saknad vän och vara statist i Becciblues reklamfilm, KUL! Men ikväll ska jag njuta av en god portion mat från Liban Deli och sakna min pappa som är i Edinburgh och min pojkvän som är i Uppsala. Latero!

5 maj

Precis hemkommen efter en springtur utan dess like. Helt slutkörd, gott snack!

Nu så börjar nerverna dyka upp. Det är alltid så, en gång om året infinner sig den här känslan. Det finns inget som gör mig så nervös som konserten som infinner sig på lördag. Det är konstigt, för innan andra konserter där jag vet att det kommer komma FLER folk och kolla känner jag nästan inget alls. Antar att det är för att jag känner att jag måste prestera just denna dag - för att jag inte ska bli besviken på mig själv.

Jaja, ska lugna ner mig lite och ta en sista titt i matteboken! God torsdagskväll allesamman!


ive got a feeling

Somnar med gitarren bredvid sängen och känner att fytusan vad gott det är att finnas till!

superduperkillen number 1

<3

RSS 2.0